УСЛУГИ

Воден от предизвикателство

Шприцформи

Изработка на шприцформи за пластмасови изделия от всички видове пластмаси като например: PET, PEHD, PELD, PVC, PP, PA, PA6, PS, PPS, POM, PC, PBT, както и с наличието на добавки като стъкло, талк и др. за предприятията в парфюмерийната и козметичната индустрия, фармацията, химическата,хранително-вкусовата, автомобилната промишленост, за бита и др.

Бласформи

Изработка на Бластформи за пластмасови опаковки от PET, PEHD, PVC и РР за предприятията в парфюмерийната и козметичната индустрия, фармацията, химическата,хранително-вкусовата промишленост, за бита и др.

20140314_103719_edited.jpg
preview5_edited.jpg

Щанци и пресформи за леене на алуминий

Изработка на инструментална екипировка за леене на алуминий от всички видове марки като например: AlSi9Cu3, AlSi11Cu2, AlMn1.6, AlSi10Mg и др. за предприятията в парфюмерийната и козметичната индустрия, фармацията, химическата,хранително-вкусовата, автомобилната промишленост, за бита и др.

Нестандартно оборудване

Изработка на нестандартно оборудване и автоматизация на производствения процес за предприятията в парфюмерийната и козметичната индустрия, фармацията, химическата,хранително-вкусовата, автомобилната промишленост, за бита и др.

MACHIME FOR TEMPERING1_edited.jpg